Mozaieken is een heerlijke ontspannen bezigheid.

Ook voor kinderen is het leuk om een  workshop/les te volgen.                                                       Ze leren er heerlijk creatief bezig te zijn.

 

kinderen kunnen vanaf 4 personen tot 8 personen meedoen aan een speciale kinder mozaïekworkshop (les). De leeftijd waar vanaf dit kan is rond de 6 à 7 jaar.  

Om het voor de kinderen boeiend te houden heb ik gezorgd dat de workshop niet te lang zal duren (ongeveer 2 uur).  De groepjes zijn niet te groot, er wordt gewerkt met kleurrijke steentjes, en de figuren mogen ze van te voren uitzoeken. Je kunt dan denken aan dierfiguren (kikker, zebra, zeepaardje), maar ook aan (teken)filmfiguren zoals "Hello Kitty" , Spongebob, Dora. Ook is er de keus uit verschillende thema's zoals seizoenen, vaderdag, moederdag, de feestdagen zoals kerst en pasen. Voor de stoere jongens en meiden hebben we ook mini voetbaltenues die gemozaïekt kunnen worden in de favoriete clubkleuren.

      Zoals U ziet zit er ligt voor iedereen wat bij, heb je niets kunnen ontdekken?? vraag het mij en ik zal zien wat ik voor je kan doen.

Als de kinderen klaar zijn met hun project kunnen ze er voor kiezen het direct mee naar huis te nemen, zodat ze deze thuis af kunnen voegen (dit kan niet dezelfde dag omdat de lijm 24 uur moet drogen), of dat het 2 dagen later opgehaald wordt zodat ik hetzelf de volgende dag tegen een kleine vergoeding zal afvoegen.

Ook aan veiligheid is gedacht, de kinderen beneden de 10 jaar mogen zelf geen steentjes knippen, zou zonde zijn van de vingertjes. boven de 10 jaar is dit onder begeleiding toegestaan, echter wel met een veiligheidsbril op, die in het atelier aanwezig zijn.

De dagen dat er kinderworkshops gegeven worden is op de woensdag- en of zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur, Ook tijdens vakanties is het mogelijk om een les te volgen, dit kan dan op meerdere dagen per week, ze krijgen in de tussentijd wat te drinken en een kleine versnapering tussendoor. Vooraf reserveren a.u.b.

De prijs voor zo'n workshop is bij een deelname van minimaal 4 kids laag ten opzichte van andere kinderfeestjes-aanbieders, dus vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dit zou tevens gecombineerd kunnen worden met een afsluitende kindermaaltijd. Dit houd in:

frites met naar keuze kroketten, frikandellen of  kipnuggets                                               of  pannenkoeken met stroop of poedersuiker.                                                                                      

Dit tegen € 2.50 extra. Vraag even naar de verdere mogelijkheden.

Categorieën

Share |