Hallo, mijn naam is Annette, de site waarop U nu leest is uiteindelijk een uit de hand gelopen hobby.

 

        

Zoals iedereen begin je ergens aan, meestal iets primitiefs. Als dat wat je maakt mooi vind worden, maar voornamelijk dat je het leuk vind om te doen. Naarmate je het dan vaker gaat doen, dan neemt de interesse grotere vormen aan.                                                                                   

                      

Tot het moment dat ik van mijn man tijdens een verjaardag een workshop mozaïek kado kreeg. vanaf dat moment was ik verkocht en verknocht, en kun je wel zeggen dat voor mij een hobby, passie geboren was.

                                                       

Het mozaïeken deed ik voornamelijk in de huiskamer, of in mijn hobbyruimte. Steeds vaker hoorde je mensen zeggen: "daar moet je wat mee gaan doen, met jouw hobby". Maar ja de grote stap durfde ik niet te zetten. Tot het moment mijn werk niet meer mijn werk was, en ik van de een op andere dag werkloos thuis kwam te zitten. Toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben in mei 2012 voor mijzelf begonnen.

Eerst in de omgebouwde halve garage, maar door de vraag naar ruimte van steeds grotere groepen, heb ik nu een ruimte geschikt om workshops te geven tot wel 20 personen.

                           

Nieuwsgierig geworden???

Kijk maar eens op deze site of er iets leuks voor U bij zit. Ik hoop dat deze U zal inspireren, en wie weet zie ik U in een van de workshops die ik zal geven.

Graag tot ziens.

Annette.

 

 

 

 

 

 

 

Share |